×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Josephine van Denemarken (4) breekt arm

  Prinsesje betrokken bij paardrij-ongeluk

  Josephine van Denemarken (4) breekt arm

  De jongste dochter van de Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary heeft haar arm gebroken. Afgelopen zondag was de vierjarige Josephine betrokken bij een paardrij-ongeluk. Dat bevestigt een woordvoerder van het koningshuis in de Deense media.


  Het meisje kwam ten val tijdens een paardrijtochtje bij Paleis Gråsten, de zomerresidentie van de royals. De prinses moest naar het ziekenhuis en kreeg gips om haar arm. Het meisje maakt het goed en de familie hoeft de vakantie niet te onderbreken.

  Josephine is de jongste dochter van het prinselijk paar. Ze heeft een tweelingbroer, Vincent, en een oudere broer en zus, Christian en Isabella.

  15 juli 2015 - 16:01