×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Joachim en Marie verhuizen naar Kopenhagen

  Deens prinselijk paar gaat wonen in riante villa

  Joachim en Marie verhuizen naar Kopenhagen

  De Deense prins Joachim en zijn vrouw prinses Marie hebben een nieuw huis gevonden aan de rand van Kopenhagen. Dat heeft het hof bevestigd tegenover Billed Bladet. Joachim en Marie gaan wonen in een riante villa de wijk Klampenborg, dicht bij de Sont.


  Het huis is gebouwd in 1919, is gelegen op een parkachtig terrein van 2500 vierkante meter en meet 600 vierkante meter. De villa heeft een zwembad en is de afgelopen jaren flink opgeknapt, aldus het Deense blad.

  Joachim en Marie hebben snel de knoop doorgehakt want de villa heeft vorige maand maar even te koop gestaan. De vraagprijs was 4,7 miljoen euro, kennelijk geen probleem voor het prinselijk paar dat eerder bekend liet maken het landgoed Schackenborg in het zuiden van Denemarken te willen verlaten. Joachim was er niet in geslaagd dat goed te beheren en had fikse schulden gemaakt, aldus Deense media.

  Een verhuizing naar de hoofdstad had ook het voordeel dat hij dichter bij de zoons uit zijn eerste huwelijk kon zijn, die bij hun moeder gravin Alexandra wonen.

  8 augustus 2014 - 15:56