×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Joachim en Marie op vakantie aan de Côte d’Azur

  Deens prinselijk paar geniet aan zee

  Joachim en Marie op vakantie aan de Côte d’Azur

  De Deense prins Joachim en prinses Marie vieren vakantie aan de Middellandse Zee. De van oorsprong Franse Marie gaat daarbij redelijk schaars gekleed.


  Het Spaanse blad Diez Minutos brengt op de website foto’s van het paar zonnebadend en zwemmend in Saint Tropez aan de Côte d’Azur. Eerder deze week verschenen er ook paparazzifoto’s van het Zweedse koningspaar tijdens hun vakantie in het zuiden van Frankrijk. Oplettende fotografen komen zeker in plaatsen als Saint Tropez en Cannes regelmatig beroemdheden en koninklijke vakantiegangers tegen. Zon, zee, strand, maar ook bergen en culinaire genoegens trekken hen al jaren naar de Franse kust.

  De Belgische koning Albert heeft een vakantiewoning in Châteauneuf-Grasse, de Luxemburgse groothertog Henri zit in de zomer in Cabasson, waar de familie een eigen huis Tour Sazzarine bezit en ook de Zweedse koninklijke familie komt elk jaar naar Frankrijk.

  Maar zij zijn niet de enigen. Prinses Diana was vlak voor haar dodelijke ongeluk in 1997 nog op vakantie in Saint-Tropez, en Catherine werd al zonnend aangetroffen in het Château d’Autet, eigendom van de zoon van prinses Margaret.

  11 juli 2014 - 15:16