×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Is Victoria zwanger?

  Zweedse kroonprinses heeft een buikje

  Is Victoria zwanger?

  Is kroonprinses Victoria van Zweden in verwachting van haar tweede kind? Gisteravond was Victoria aanwezig bij een gala voor de Nobelprijswinnaars op het koninklijk paleis in Stockholm. Velen meenden bij de prinses een zwangerschapsbuikje te spotten.


  In Zweedse media werd eerder al gespeculeerd dat Victoria in de zomer van 2014 haar tweede kind zou verwachten. Zo werd gewezen op het feit dat Victoria bij verschillende openbare gelegenheden haar trouwring niet droeg. De mogelijke verklaring: opgezwollen vingers door een zwangerschap.

  Victoria en Daniel hebben al een dochtertje, prinses Estelle. Zij kwam in februari 2012 ter wereld en kan nu dus misschien een broertje of zusje verwachten.

  12 december 2013 - 13:37