×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Inbraak in kasteel Deense koningshuis

  Marselisborg - favoriete verblijf van koninklijke familie

  Inbraak in kasteel Deense koningshuis

  Vrijdagnacht heeft een inbraak plaatsgevonden in een paleis van het Deense koningshuis.


  Het gaat om het kasteel Marselisborg in Aarhus. Dat meldt de Deense omroep DR.

  Er was ’s nachts een alarm afgegaan, waarop de politie eropaf ging. Ter plekke bleek dat een of meerdere mensen in het kasteel hadden ingebroken. Momenteel onderzoekt de politie de zaak. Het is nog niet bekend hoeveel inbrekers er waren en of er iets is gestolen.

  Het kasteel wordt vaak gebruikt door de Deense koninklijke familie. Het is het zomerverblijf van koningin Margrethe, maar het koningshuis gebruikt hem ook in de winter. Zo vierde de Deense koninklijke familie de kerstdagen op deze plek. Ook de paasdagen brengt de koningin traditiegetrouw in Marselisborg door.

  5 januari 2020 - 07:51