In Denemarken gaan scholen weer open

De tweeling van het kroonprinselijk paar, prinses Josephine en prins Vincent, is vandaag weer naar hun vertrouwde Tranegård-school geweest. Een aantal scholen zijn in Denemarken namelijk weer geopend. Er gelden voor sommige activiteiten, zoals de gymles, wel nog beperkingen in verband met corona.

Het gezin verbleef een tijdje in Zwitserland waarbij kroonprins Frederik telkens op en neer vloog naar Denemarken. De coronacrisis maakte een einde aan deze situatie en het hele gezin kwam weer terug naar huis.

Mary en Frederik verbleven sindsdien met hun vier kinderen en met hun ouders in Amalienborg. De oudste twee kinderen, prins Christian en prinses Isabella, kunnen nog niet naar school. De school is voorlopig alleen begonnen voor leerlingen in de klassen 0 tot en met 5. De tweeling is negen jaar en zit in de tweede klas.

Lees ook:

Zo af en toe komt er een stukje info naar buiten over royals die je een regelrechte glimlach bezorgt. Dat is zeker het geval bij het lezen van dit leuke weetje over koningin Elizabeth en haar man, prins Philip.

Aandoenlijk: dit is Elizabeths koosnaampje voor echtgenoot Philip

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen