×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Huidige vriend Märtha Louise reageert op overlijden Ari Behn

  De sjamaan blijft stil uit respect

  Huidige vriend Märtha Louise reageert op overlijden Ari Behn

  Durek Verrett, de vriend van de Noorse prinses Märtha Louise, heeft voor het eerst gereageerd op het overlijden van haar ex-man Ari Behn.


  De Amerikaanse sjamaan schreef op Instagram een kort bericht. Behn overleed op eerste kerstdag op 47-jarige leeftijd. De schrijver, met wie de prinses drie kinderen heeft, had zelf een einde aan zijn leven gemaakt.

  Verrett was niet aanwezig bij de uitvaart en reageerde niet eerder op het overlijden. De Amerikaan, die sinds vorig jaar mei een relatie heeft met Märtha Louise, wil er verder niets meer over zeggen. “Uit diep respect voor Märtha en Ari’s kinderen zal ik niets zeggen over het overlijden van hun vader. Niet nu en ook niet later, behalve dan dat ik vreselijk verdrietig ben om hun verlies”, schreef de sjamaan bij een foto van een waterlelie.

  De dochter van koning Harald en koningin Sonja en Ari Behn waren van 2002 tot 2017 getrouwd. Samen hebben ze drie dochters.

  8 januari 2020 - 06:48