×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hoogzwangere Sofia bijna met verlof

  Baby wordt in april verwacht

  Hoogzwangere Sofia bijna met verlof

  De Zweedse prinses Sofia brengt donderdag een bezoek aan privéziekenhuis Sophiahemmet in Stockholm. Het is waarschijnlijk een van haar laatste openbare optredens voordat ze met zwangerschapsverlof gaat.


  In de publieke agenda van de prinses staan geen afspraken meer. Dat betekent overigens niet dat ze helemaal niets meer doet. Kroonprinses Victoria, die eerder deze maand beviel, verscheen ook nog enkele keren in het openbaar ondanks dat ze geen afspraken meer had.

  Sofia, die momenteel in verwachting is van haar eerste kind, is sinds begin dit jaar erevoorzitter van Sophiahemmet. Ze nam de rol van van prinses Christina van Zweden, de jongste zus van koning Carl Gustaf. Het ziekenhuis is al sinds het einde van de negentiende eeuw nauw verbonden aan het Zweedse koningshuis.

  De baby van Sofia en haar man prins Carl Philip wordt in april verwacht.

  31 maart 2016 - 13:06