×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hoogste Noorse ridderorde voor Mette-Marit

  Hoogste Noorse ridderorde voor Mette-Marit

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit is sinds kort houder van de hoogste Noorse ridderorde. De echtgenote van kroonprins Haakon kreeg de keten die bij het Grootkruis in de Orde van Sint Olaf hoort.


  Mette-Marit was al in het bezit van het Grootkruis, die orde kreeg ze in 2001 toen ze met Haakon trouwde. De bijbehorende keten, die ze dinsdag kreeg van haar schoonvader koning Harald, maakt de orde een graad hoger.

  De Koninklijke Noorse Orde van Sint Olaf wordt toegekend aan mensen die zich ‘bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt aan Noorwegen en de mensheid’. De orde werd in 1847 ingesteld door koning Oscar I van Zweden en Noorwegen. Koning Harald is Grootmeester van de orde die is vernoemd naar de Noorse patroonheilige Sint Olaf.

  21 december 2016 - 11:25