×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hof publiceert foto’s van jarige Nikolai

  Hof publiceert foto’s van jarige Nikolai

  Het Deense koningshuis heeft nieuwe foto's van prins Nikolai gepubliceerd. De beelden zijn gemaakt ter ere van zijn 17e verjaardag afgelopen zondag.


  Een van de foto's is een portret van Nikolai en op de andere staat ook zijn 14-jarige broertje Felix. De beelden zijn gemaakt door Steen Brogaard.

  Nikolai is de oudste zoon van prins Joachim, de tweede zoon van koningin Margrethe, en de van oorsprong uit Hong Kong afkomstige Alexandra Manley. Zijn ouders scheidden in 2005 en beiden zijn sindsdien hertrouwd. Joachim heeft inmiddels bij zijn tweede vrouw Marie ook twee kinderen, Henrik en Athena. Nikolai is zevende in de lijn van troonopvolging.

  30 augustus 2016 - 11:09