×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Henrik paar kilo kwijt na ziekenhuisopname

  Henrik paar kilo kwijt na ziekenhuisopname

  De Deense prins Henrik is flink wat afgevallen na zijn ziekenhuisopname. De echtgenoot van koningin Margrethe werd vorige maand opgenomen met een infectie aan zijn been.


  “Ik eet nog niet zo veel”, zei Henrik tegen Billed Bladet. Het viel het in royalty gespecialiseerde Deense weekblad op dat de prins, die op zijn Franse wijngoed geniet van de zomer, een paar kilo lichter is. “Ik heb nog niet zo’n eetlust.”

  Henrik werd drie weken geleden geopereerd aan zijn lies en bekken, vanwege een vernauwing van de slagaders. Twee dagen na de ingreep werd hij ontslagen uit het universiteitsziekenhuis van Aarhus in Skejby.

  Hoewel zijn eetlust nog niet helemaal terug is, is de 83-jarige Henrik van plan in zijn geboorteland te genieten van “lekker eten”. Dinsdag voegt koningin Margrethe zich bij haar man op zijn wijngoed in het zuiden van Frankrijk.

  8 augustus 2017 - 18:10