×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hele Noorse koninklijke familie bij uitvaart

  Echtgenoot prinses Astrid wordt maandag begraven

  Hele Noorse koninklijke familie bij uitvaart

  De hele Noorse koninklijke familie is maandagmiddag aanwezig bij de begrafenis van Johan Martin Ferner, de echtgenoot van prinses Astrid die afgelopen zaterdag op 87-jarige leeftijd overleed. Dat heeft het Noorse hof bekendgemaakt.


  Behalve prinses Astrid en haar kinderen en kleinkinderen worden haar broer koning Harald en schoonzus koningin Sonja, en kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit en prinses Märtha Louise en haar man Ari Behn bij de plechtigheid in de kapel van Holmenkollen in Oslo verwacht.
  Op het paleis zal maandag de vlag halfstok hangen, heeft koning Harald besloten. Johan Martin Ferner, een succesvol zakenman en voormalig Olympisch zeiler, huwde in 1961 met prinses Astrid, op dat moment de ‘eerste dame’ aan het verder vrouwloze Noorse hof. Astrids taken werden pas in 1968 overgenomen door Sonja, die door haar huwelijk met Harald kroonprinses werd.
   

  30 januari 2015 - 16:23