×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hele Noorse koninklijke familie bij uitvaart

  Echtgenoot prinses Astrid wordt maandag begraven

  Hele Noorse koninklijke familie bij uitvaart

  De hele Noorse koninklijke familie is maandagmiddag aanwezig bij de begrafenis van Johan Martin Ferner, de echtgenoot van prinses Astrid die afgelopen zaterdag op 87-jarige leeftijd overleed. Dat heeft het Noorse hof bekendgemaakt.


  Behalve prinses Astrid en haar kinderen en kleinkinderen worden haar broer koning Harald en schoonzus koningin Sonja, en kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit en prinses Märtha Louise en haar man Ari Behn bij de plechtigheid in de kapel van Holmenkollen in Oslo verwacht.
  Op het paleis zal maandag de vlag halfstok hangen, heeft koning Harald besloten. Johan Martin Ferner, een succesvol zakenman en voormalig Olympisch zeiler, huwde in 1961 met prinses Astrid, op dat moment de ‘eerste dame’ aan het verder vrouwloze Noorse hof. Astrids taken werden pas in 1968 overgenomen door Sonja, die door haar huwelijk met Harald kroonprinses werd.
   

  30 januari 2015 - 16:23