×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hartsvriendin Märtha Louise overleden

  Anbjørg Sætre Håtun was peetmoeder van dochter Noorse prinses

  Hartsvriendin Märtha Louise overleden

  Eén van de beste vriendinnen van prinses Märtha Louise van Noorwegen is gisteren op 41-jarige leeftijd overleden. Anbjørg Sætre Håtun was peetmoeder van Märtha Louises dochter Emma. De prinses schrijft vandaag op de Facebookpagina van haar 'Engelenschool' dat ze Anbjørg nu al mist.


  Schrijfster en journaliste Sætre Håtun was één van de peetouders van Emma Tallulah Behn, de derde dochter van prinses Märtha Louise en Ari Behn. Op 20 januari 2009 was ze dan ook aanwezig bij Emma’s doop (tweede van rechts op de foto).

  Sætre Håtun leed al enkele jaren aan kanker. De laatste tijd was ze als 'Bekende Noorse' actief als boegbeeld van het Noorse Kankerfonds. Ze noemde zich ‘zelfbenoemd liefdesgodin, enthousiast bemiddelaar van levenslust en eeuwig optimist'.

  In een uitgebreid bericht op Facebook schrijft Märtha Louise dat ze inspiratie haalt uit de levenslust van haar overleden vriendin: ‘Ik zal het leven in jouw geest blijven vieren. Elk ogenblik ten volste beleven, want het leven is breekbaar en we weten nooit wanneer onze tijd is gekomen. Je leeft in de gedachten en het bewustzijn van ons allemaal. […] Bedankt voor alles wat je ons hebt geleerd. Daar zal ik mee doorgaan, mijn prachtige, mooie goede liefdesgodin.’

  22 januari 2014 - 11:04