×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harald en Sonja ontvangen Indiase president

  Pranab Mukherjee op tweedaags staatsbezoek in Noorwegen

  Harald en Sonja ontvangen Indiase president

  De Noorse koning Harald en koningin Sonja hebben maandag bezoek uit India ontvangen. President Pranab Mukherjee brengt een tweedaags staatsbezoek aan het Scandinavische land en ging samen met zijn dochter op visite bij het Noorse koningspaar.


  Kroonprins Haakon en zijn vrouw kroonprinses Mette-Marit waren ook bij de welkomstceremonie aanwezig, net als prinses Astrid. President Mukherjee legde maandag, op de eerste dag van zijn bezoek, een krans bij het nationaal monument in Oslo. Daarna stond er een bezoek aan het stadhuis op het programma, dat werd gevolgd door een lunch in het koninklijk paleis. Vanavond is er een staatsbanket in het koninklijk paleis.

  Dinsdag staan er ook verschillende bezoeken in de planning. Zo gaat de dochter van de president samen met koningin Sonja naar het Museum van Toegepaste Kunsten.

  13 oktober 2014 - 12:50