×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harald en Sonja naar Myanmar

  Noors koningspaar gaat in december op staatsbezoek

  Harald en Sonja naar Myanmar

  Koning Harald en koningin Sonja brengen aan het eind van het jaar een staatsbezoek aan Myanmar, het vroegere Birma. Het Noorse koningspaar is van 1 tot en met 3 december in het Aziatische land te vinden, meldt Norway Today.


  Naast de koning en koningin reizen ook de minister van Buitenlandse Zaken Børge Brende en de minister van Handel en Industrie Monica Mæland af naar Myanmar. Verder voegt een handelsdelegatie, onder leiding van Telenor-directeur Jon Fredrik Baksaas, zich bij het reisgezelschap.

  Het Noorse telecombedrijf Telenor is een van de twee buitenlandse bedrijven dat een netwerk bezit in Myanmar.

  8 oktober 2014 - 11:51