×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harald en Sonja bekijken traditionele dans

  Noors koningspaar op staatsbezoek in Australië

  Harald en Sonja bekijken traditionele dans

  Koning Harald en zijn vrouw koningin Sonja genieten woensdag van de derde dag van hun bezoek aan Australië. Het Noorse koningspaar bracht woensdag onder meer een bezoek aan het National Centre for Indigenous Excellence, daar werden ze verrast met een traditionele dans.


  Aan de inheemse dans deden deelnemers van verschillende leeftijden mee. De koning en zijn vrouw werden in het centrum welkom geheten door de voorzitter van de Tribal Warrior Association, Shane Phillips.

  In Sydney hebben Harald en Sonja ook nog een afspraak met Noren die in de Australische stad wonen. Het koningspaar kwam dinsdag aan in Sydney. De koning opende daar in het maritiem museum een seminar over Antarctica. In de stad woonden de koning en koningin dinsdag ook een receptie bij van de zeilclub Royal Sydney Yacht Squadron.

  Het Noorse koningspaar kwam dinsdag vanuit Canberra aan in Sydney. Het zesdaagse staatsbezoek is het eerste van een Noorse koning aan Australië. Doel van de visite, die het koninklijk gezelschap naar Canberra, Sydney en het West-Australische Perth voert, is de bevordering van de handelsrelaties tussen beide landen.

  25 februari 2015 - 10:23