×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon herdenkt gevallen Noorse militairen

  De jaarlijkse herdenking wordt gehouden in Oslo

  Haakon herdenkt gevallen Noorse militairen

  De Noorse kroonprins Haakon heeft zondag stilgestaan bij de militairen die omkwamen tijdens missies van het Noorse leger. De herdenking wordt traditiegetrouw op de eerste zondag in november gehouden in de hoofdstad Oslo.

  Bij het oorlogsmonument in de vesting Akershus legde Haakon een krans en hield de opperbevelhebber van het Noorse leger Haakon Bruun-Hansen een toespraak.

  Na de ceremonie woonde de kroonprins een kerkdienst bij waar de minister van Defensie Frank Bakke-Jensen een toespraak hield. Nadat Haakon een speciaal herdenkingskaars had aangestoken, werd een minuut stilte gehouden.

  4 november 2019 - 13:21