×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon en Sverre Magnus openen kinderkunstproject

  Zoon van kroonprins mee naar Museum voor Kinderkunst

  Haakon en Sverre Magnus openen kinderkunstproject

  De Noorse kroonprins Haakon was woensdag samen met zijn zoon prins Sverre Magnus in het Internationale Museum voor Kinderkunst in Oslo. Hij opende daar het kunstproject ‘Pappa'n i de mange land’ (Daddy World Wide). In het project hebben kinderen van over de hele wereld hun zegje mogen doen in wat zij de eigenschappen vinden van een goede vader.


  In de expositie is een selectie te zien van 2200 inzendingen van kinderen uit 20 verschillende landen. De kinderen die mee hebben gedaan aan Daddy World Wide zijn tussen de 3 en 18 jaar oud. Waar kroonprins Haakon officieel de opening deed van Daddy World Wide, was het Sverre Magnus die het lint mocht doorknippen.

  Het was niet voor het eerst dat de Noorse koninklijke familie het Internationale Museum voor Kinderkunst bezoekt. In 2001 was koningin Sonja er al eens en vier jaar later maakte kroonprinses Mette-Marit haar opwachting.

  13 maart 2014 - 09:42