×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon en Mette-Marit steunen inzamelingsactie vluchtelingen

  Noors kroonprinselijk paar aanwezig in Oslo Konserthus

  Haakon en Mette-Marit steunen inzamelingsactie vluchtelingen

  Het Noorse kroonprinselijk paar was zaterdagavond in het Concertgebouw van Oslo aanwezig bij de nationale inzamelingsactie voor vluchtelingen. De Noorse publieke omroep NRK had samen met verschillende hulporganisaties, waaronder het Rode Kruis, Vluchtelingenhulp en de Kerkelijke Noodhulp de actie 'Vrijwilligers voor Vluchtelingen' op touw gezet. Een keur aan artiesten werkte belangeloos mee.


  Kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit steunden met hun aanwezigheid in het Konserthus de landelijke actie. De Noren konden geld geven door toegangskaarten te kopen voor het benefietconcert, maar ook door een sms te sturen waarbij extra geld voor het bericht in rekening wordt gebracht.

  Net als andere West-Europese landen heeft Noorwegen de afgelopen tijd extra veel vluchtelingen binnen zien komen. Volgens de hulporganisaties is het tijd om de vluchtelingen te helpen.

  20 september 2015 - 10:02