×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon en Mette-Marit naar VN in New York

  Haakon en Mette-Marit naar VN in New York

  Kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen gaan volgende week naar New York. Het Noors kroonprinselijk paar woont in New York de vijftigste verjaardag bij van het Ontwikkelingsprogramma UNDP van de Verenigde Naties. Dit kondigde het Noorse hof woensdag aan.


  Haakon is goodwill ambassadeur van UNDP. In die hoedanigheid houdt hij op maandag 5 december ook een toespraak op de jubileumviering. De Noorse kroonprins doet dit ambassadeurswerk sinds 2003 en brengt jaarlijks een bezoek aan één van de landen waar UNDP actief is.

  Haakon en Mette-Marit blijven tot en met woensdag in New York. Haakon is dinsdag aanwezig bij de bekendmaking van de Human Development Index, een ranglijst van landen op basis van onder meer armoede, analfabetisme, onderwijs en levensverwachting.

  30 november 2016 - 11:18