×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon en gezin herenigd met hun hond

  Haakon en gezin herenigd met hun hond

  De Noorse kroonprins Haakon en zijn gezin beleefden woensdag angstige momenten. Muffins Kråkebolle, een van de honden van het gezin, nam tijdens de skivakantie de benen. Kroonprinses Mette-Marit riep het publiek via social media op mee te zoeken naar de viervoeter.


  Muffins Kråkebolle verdween dinsdagmiddag. “Als u of iemand die je kent haar heeft gezien, zijn wij blij met een berichtje”, schreef Mette-Marit bij een foto van de driejarige Labradoodle. Volgens Noorse media ging het hele gezin van Haakon op zoek naar hun geliefde huisgenoot.

  Muffins Kråkebolle vond de weg naar zijn baasjes zelf terug. Woensdagavond plaatste Mette-Marit een foto van de hond met prinses Ingrid Alexandra, de oudste dochter van het kroonprinselijk paar. “Mijn knappe, slimme man had de deur van onze auto open laten staan.” Dat ontdekte Muffins Kråkebolle, die in de wagen op haar baasjes wachtte.

  9 februari 2017 - 23:20