×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gezondheidstoestand prins Henrik verslechterd

  Gezondheidstoestand prins Henrik verslechterd

  De gezondheidstoestand van de Deense prins Henrik is aanzienlijk verslechterd. Kroonprins Frederik heeft daarop zijn verblijf in Zuid-Korea stopgezet waar hij de opening van de Olympische Spelen zou bijwonen. De kroonprins is nu op de terugweg naar Denemarken.


  De 83-jarige Henrik werd eind januari in Egypte met een longontsteking in een ziekenhuis opgenomen en daarna overgeplaatst naar Kopenhagen. Daar werd een goedaardige tumor ontdekt in zijn linkerlong.

  Vorig jaar werd de echtgenoot van koningin Margrethe ook al enkele malen opgenomen. Zo werd hij geopereerd aan zijn lies en bekken vanwege een vernauwing van de slagaders in zijn rechterbeen. Ook werd bekend dat hij aan dementie lijdt.

  9 februari 2018 - 09:39