×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gezichtsoperatie Koningin Silvia

  Het was een kleine routine-ingreep op doktersadvies'

  Gezichtsoperatie Koningin Silvia

  Koningin Silvia heeft een stukje huid uit haar wang laten snijden. De Zweedse koningin verscheen vorige week in São Paulo met een pleister onder haar oog, wat veel vragen opriep. Het Zweedse hof liet Expressen donderdag weten dat Silvia een kleine ingreep onderging.


  “Het was een kleine routine-ingreep op doktersadvies”, aldus een hofwoordvoerder. “De koningin had een pleister op haar wang omdat ze een huidverandering heeft laten verwijderen.” Silvia heeft de plakker inmiddels mogen verwijderen en heeft geen litteken overgehouden aan het doktersbezoek.Silvia was vorige week in Brazilië, waar ze een groot deel van haar jeugd doorbracht, voor haar Childhood Foundation. Terug thuis had ze vrijwel direct haar handen vol aan het staatsbezoek van de Italiaanse president Sergio Mattarella, die van dinsdag tot donderdag in Zweden is. Vrijdag worden Silvia en haar man koning Carl Gustaf verwacht in New York voor een bijeenkomst van de World Scout Foundation.

  15 november 2018 - 13:38