×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: Frederik, Mary en hun vier kinderen reizen verder door Faeröer

  VIDEO: Frederik, Mary en hun vier kinderen reizen verder door Faeröer

  De Deense kroonprins Frederik en zijn gezin beginnen vrijdag de tweede dag van hun officieel bezoek aan de Faeröer in Klaksvik op het eiland Borðoy.


  Afgelopen nacht is het koningsschip Dannebrog, dat tijdens de vierdaagse reis dienst doet als vervoermiddel, ontvangstruimte en hotel, met het koninklijk gezelschap van de hoofdstad Tórshavn naar Klaksvik gevaren.

  Bij aankomst in de haven staan burgemeester Jógvan Skorheim en zijn vrouw klaar om de koninklijke bezoekers te verwelkomen en mee te nemen voor een rondgang door de kustplaats, die met 4200 inwoners in grootte de tweede gemeente is van de Færøer.

  Frederik gaat na het ochtendprogramma ook nog naar de eilanden Fuglov en Kalsoy, die ook tot Klaksvik behoren.

   

  24 augustus 2018 - 13:19