×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: Frederik, Mary en hun vier kinderen reizen verder door Faeröer

  VIDEO: Frederik, Mary en hun vier kinderen reizen verder door Faeröer

  De Deense kroonprins Frederik en zijn gezin beginnen vrijdag de tweede dag van hun officieel bezoek aan de Faeröer in Klaksvik op het eiland Borðoy.


  Afgelopen nacht is het koningsschip Dannebrog, dat tijdens de vierdaagse reis dienst doet als vervoermiddel, ontvangstruimte en hotel, met het koninklijk gezelschap van de hoofdstad Tórshavn naar Klaksvik gevaren.

  Bij aankomst in de haven staan burgemeester Jógvan Skorheim en zijn vrouw klaar om de koninklijke bezoekers te verwelkomen en mee te nemen voor een rondgang door de kustplaats, die met 4200 inwoners in grootte de tweede gemeente is van de Færøer.

  Frederik gaat na het ochtendprogramma ook nog naar de eilanden Fuglov en Kalsoy, die ook tot Klaksvik behoren.

   

  24 augustus 2018 - 13:19