×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary vieren koperen huwelijk

  Frederik en Mary vieren koperen huwelijk

  De Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw kroonprinses Mary vieren maandag hun koperen huwelijksfeest. Het paar trouwde precies 12,5 jaar geleden.


  Frederik en de Australische Mary leerden elkaar in 2000 kennen tijdens de Olympische Spelen in Sydney. Bijna vier jaar later, op 14 mei 2004, trouwden de twee in de Domkerk van Kopenhagen met aansluitend een groot feest in het slot van Fredensborg. Frederik en Mary hebben vier kinderen: de elfjarige prins Christian, de negenjarige prinses Isabella en de tweeling prins Vincent en prinses Josephine van vijf.

  Ter gelegenheid van de feestelijkheden deelde het Deense hof vorige maand al aantal nieuwe foto's van het gezin en de kinderen. Ook sieren Frederik en Mary een postzegel in Groenland waarvoor het gezin zich traditioneel in Groenlandse kledij hees.

  Het feest wordt volgens Deense media in besloten kring gevierd. Kroonprinses Mary liet eerder deze week weten ernaar uit te kijken. "Ik denk dat het een prachtige ceremonie wordt waarin we de liefde vieren", zo zei ze tegen Billed Bladet.

  14 november 2016 - 14:37