×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary openen expositie in Japan

  Kroonprinselijk paar promoot Groenland

  Frederik en Mary openen expositie in Japan

  De Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw kroonprinses Mary hebben vrijdag, tijdens hun reis in Japan, een expositie geopend. De tentoonstelling heet Spiritual Greenland en staat in het teken van Groenland.


  Het Deense kroonprinselijk paar kreeg een rondleiding door de expositieruimte. Daarbij werden ze vergezeld door de Japanse prinses Takamado en haar dochter prinses Tsuguko van Takamado.

  Frederik en Mary brengen een driedaags bezoek aan Japan, dat doen zij samen met een handelsdelegatie uit Groenland en een aantal ministers. Tijdens het bezoek promoten de twee namelijk Groenland. Groenland is een autonoom land binnen het koninkrijk Denemarken.

  Doel van het bezoek is om producten uit Groenland en de cultuur van de Inuit onder de aandacht van de Japanners te brengen. Zo hoopt Groenland onder meer de export van vis naar Japan te bevorderen. Ook wil de handelsdelegatie Groenland promoten als toeristische bestemming. In augustus reisden de Deense kroonprins en kroonprinses nog langs de zuidwestkust van Groenland.

  27 maart 2015 - 13:10