×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary krijgen speciaal bier

  Tijdens bezoek aan Duitsland

  Frederik en Mary krijgen speciaal bier

  De Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary hebben woensdag, tijdens hun officiële bezoek aan Duitsland, een speciaal voor hun gebrouwen biertje gekregen. Het kroonprinselijk paar kreeg het biertje tijdens hun bezoek aan de Holsten brouwerij in Hamburg.


  Frederik nam het bier, met de naam Crown Royal, met veel plezier in ontvangst. Het bezoek aan de brouwerij, die in handen is van Carlsberg, was de eerste afspraak van een dag die weer behoorlijk volgepland is. Hierna reizen de twee af naar Beieren voor een receptie met minister-president Horst Seehofer en diens vrouw. Vervolgens staat er een lunch op het programma.

  In de middag bezoeken Frederik en Mary een conferentie over diabetes. Hierna opent het stel twee winkels en gaan ze naar een diner met verschillende delegatieleden.

  De zoon van de Deense koningin Margrethe en diens vrouw zijn bezig met een driedaagse trip door de Duitse deelstaten Hamburg en Beieren. De twee kwamen dinsdag aan. Frederik en Mary worden tijdens hun reis vergezeld door een handelsdelegatie waaraan 75 Deense bedrijven deelnemen. Doel van het bezoek is dan ook om Deense producten en bedrijven onder Duitse aandacht te brengen.

  20 mei 2015 - 12:21