×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary in Seoul

  Kroonpaar ontvangen door president Moon Jae-in

  Frederik en Mary in Seoul

  Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken zijn op bezoek in Seoul. Het kroonprinselijk paar blijft drie dagen in Zuid-Korea. Het doel van het koninklijke bezoek is om de samenwerking tussen Deense en Zuid-Koreaanse bedrijven te bevorderen.

  Samen met Deense bedrijven nemen ze deel aan zakelijke bijeenkomsten, seminars en bedrijfsbezoeken waarbij duurzame energie, stedelijke ontwikkeling, gezondheids- en welzijnstechnologie, maar ook voeding en lifestyle centraal staan.

  De kroonprins en kroonprinses werden op hun eerste dag ontvangen door president Moon Jae-in en zijn vrouw Kim Jung-sook in het presidentieel paleis Cheong Wa Dae, het Blauwe Huis. Maandagmiddag bezoeken ze de gedemilitariseerde zone die de zwaar bewaakte grens vormt met het communistische Noord-Korea. Maandavond dineren Frederik en Mary met de Zuid-Koreaanse premier Lee Nak-yon.

  20 mei 2019 - 12:48