×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary hebben drukke zaterdag op Faeröer

  Frederik en Mary hebben drukke zaterdag op Faeröer

  Op de derde dag van het bezoek aan Faeröer heeft het kroonprinselijk paar van Denemarken een receptie gehouden op het koninklijke schip Dannebrog. Het was een van de activiteiten die kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary hadden gepland op zaterdag.


  De dag begon al vroeg voor de Deense royals. Mary en Frederik waren in de ochtend te gast in Bakkafrost. Daar bezochten ze enkele grote zalmkwekerijen. Ook bezocht Mary een sporthal en maakte kennis met vertegenwoordigers van enkele lokale sportverenigingen.

  In de middag stond er een zeiltocht op het programma en brachten Frederik en Mary een bezoek aan het stadje Tjørnuvík.

  De receptie is niet de laatste activiteit. In de avond bezoeken de royals nog een voetbalwedstrijd. Frederik zal na het duel de beker uitreiken aan de winnaar van de bekerfinale van het land.

  25 augustus 2018 - 19:15