×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary bezoeken New York

  Frederik en Mary bezoeken New York

  In het verlengde van hun driedaagse bezoek aan Canada, zijn de Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw kroonprinses Mary in New York aanbeland. Kroonprinses Mary van Denemarken neemt maandag deel aan een algemene vergadering van de Verenigde Naties over de ontwikkeling van de bevolkingsgroei. Kroonprins Frederik opent een tentoonstelling over duurzaamheid.


  Kroonprinses Mary is sinds 2012 lid van de taskforce van de ICPD, de internationale conferentie over bevolking en ontwikkeling. Ze begint haar bezoek in New York met een ontbijtvergadering met het secretariaat van de ICPD (International Conference on Population and Development). Daarna woont ze de opening bij van de algemene vergadering van de Verenigde Naties, waar het actieprogramma van ICPD op de agenda staat.

  Als lid van de taskforce houdt kroonprinses Mary zich onder meer bezig met de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes en de beschikbaarheid van voorbehoedsmiddelen. Tijdens haar verblijf in New York spreekt de kroonprinses onder meer met de African First Ladies Organization over de gezondheid van moeders en kinderen. Ook houdt ze een toespraak bij de oprichting van een nieuw Deens-Nederlands fonds en spreekt ze op een receptie van de vrouwenorganisatie Women Deliver, waar ook prinses Mabel zich voor inzet.

  22 september 2014 - 12:26