×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Zweedse royals bij uitreiking Nobelprijzen

  Sofia Hellqvist maakt haar debuut

  Foto’s: Zweedse royals bij uitreiking Nobelprijzen

  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf heeft woensdagavond in het Concertgebouw van Stockholm de Nobelprijzen uitgereikt. Dat deed de koning in aanwezigheid van zijn familie.


  Koningin Silvia, kroonprinses Victoria en prins Daniel zaten bij de koning op het podium. Prinses Madeleine en haar echtgenoot Chris O’Neill en prins Carl Philip en zijn bij de prijsuitreiking debuterende verloofde Sofia Hellqvist zaten in de zaal op de eerste rij, evenals prinses Christina en haar echtgenoot Tord Magnuson.

  's Avonds is er een groot galadiner voor de wetenschappers die een bijzondere prestatie hebben geleverd op hun vakgebied. Daar is de koninklijke familie ook bij aanwezig.

  De Nobelprijs voor de Vrede werd woensdag in het stadhuis van Oslo overhandigd aan de winnaars: activiste Malala Yousafzai en de Indiër Kailash Satyarthi. De Noorse koninklijke familie was hier ook bij.

  11 december 2014 - 09:50