×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s – Vincent en Josephine vieren 5e verjaardag

  Deense tweeling gefotografeerd door kroonprinses Mary

  Foto’s – Vincent en Josephine vieren 5e verjaardag

  Prins Vincent en prinses Josephine van Denemarken vieren vrijdag hun vijfde verjaardag. Het Deense hof heeft drie foto's van de tweeling vrijgegeven, gemaakt door hun moeder kroonprinses Mary


  Naar alle waarschijnlijkheid is een van de foto's gemaakt in Australië, het thuisland van kroonprinses Mary. Daar vierde het kroonprinselijk gezin in december vakantie. De tweeling poseert met een koala.

  Vincent en Josephine, het derde en vierde kind van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary, kwamen op 8 januari 2011 ter wereld in het Rigshospital van Kopenhagen. Op 14 april volgde de doop in Holmens Kirke. Ze hebben een oudere broer, Christian (10), en een oudere zus, Isabella (8).

  8 januari 2016 - 13:22