×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s – Prinses Madeleine met gezin op Malediven

  Bekijk hier haar eigen vakantiefoto's

  Foto’s – Prinses Madeleine met gezin op Malediven

  Prinses Madeleine van Zweden heeft een aantal foto’s gedeeld van haar vakantie op de Malediven. Dat deed ze nadat haar gezin door een paparazzo werd gestoord.


  “Onze familietijd werd helaas verstoord. Wat jammer dat we niet eens gevraagd zijn voor foto’s, want hier zijn een paar schattige”, schrijft Madeleine op Facebook. Op de kiekjes is onder meer te zien hoe haar dochter prinses Leonore van haar ijsje geniet. Madeleine’s man Chris O'Neill ontbreekt op de foto’s.

  Volgens Expressen verblijft het gezin in een villa op een van de eilanden in de Indische Oceaan. Een nacht in het luxe verblijf zou zo’n 7200 euro kosten.

  21 januari 2016 - 09:46