×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Prinses Isabella viert 12e verjaardag

  Prinses viert Pasen met familie in de paleistuin

  Foto’s: Prinses Isabella viert 12e verjaardag

  De Deense prinses Isabella krijgt op haar twaalfde verjaardag niet alleen een cadeau, maar ook eieren van haar oma koningin Margrethe. De verjaardag van de oudste dochter van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary valt dit jaar samen met Pasen.

  Ter gelegenheid van Isabella’s verjaardag gaf het Deense hof zondag nieuwe foto’s van de tiener vrij. Voor de kiekjes, die zijn gemaakt door kroonprinses Mary, poseerde Isabella in de paleistuin. Op één van de nieuwe foto’s staat ook Grace, de border collie van het gezin.

  De Deense koninklijke familie brengt de paasdagen traditiegetrouw door op Marselisborg Slot in Aarhus. Zaterdag deelde het hof foto’s en een video van koningin Margrethe die met verf en kwast ware kunstwerkjes maakt van de paaseieren. De vorstin vierde afgelopen week ook haar verjaardag, dinsdag werd ze 79 jaar.

  Foto’s: HKH De kroonprinses

  21 april 2019 - 11:48