×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Prinses Isabella viert 12e verjaardag

  Prinses viert Pasen met familie in de paleistuin

  Foto’s: Prinses Isabella viert 12e verjaardag

  De Deense prinses Isabella krijgt op haar twaalfde verjaardag niet alleen een cadeau, maar ook eieren van haar oma koningin Margrethe. De verjaardag van de oudste dochter van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary valt dit jaar samen met Pasen.

  Ter gelegenheid van Isabella’s verjaardag gaf het Deense hof zondag nieuwe foto’s van de tiener vrij. Voor de kiekjes, die zijn gemaakt door kroonprinses Mary, poseerde Isabella in de paleistuin. Op één van de nieuwe foto’s staat ook Grace, de border collie van het gezin.

  De Deense koninklijke familie brengt de paasdagen traditiegetrouw door op Marselisborg Slot in Aarhus. Zaterdag deelde het hof foto’s en een video van koningin Margrethe die met verf en kwast ware kunstwerkjes maakt van de paaseieren. De vorstin vierde afgelopen week ook haar verjaardag, dinsdag werd ze 79 jaar.

  Foto’s: HKH De kroonprinses

  21 april 2019 - 11:48