×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: het zoontje van Madeleine en Chris

  Moeder en kind hebben ziekenhuis verlaten

  Foto’s: het zoontje van Madeleine en Chris

  Prinses Madeleine van Zweden en haar zoontje hebben het ziekenhuis van Danderyd verlaten en zijn weer thuis. Dat maakte het Zweedse hof dinsdagmiddag bekend. Ook zijn de eerste foto's van het prinsje vrijgegeven.


  De jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia beviel maandag van haar tweede kindje. Woensdagmiddag zal de koning tijdens een extra ministerraad de naam en titel van het prinsje bekendmaken.

  Prinses Madeleine en haar echtgenoot Chris O'Neill hebben al een dochtertje, de in 2014 geboren prinses Leonore.

  16 juni 2015 - 18:10