×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Estelle van Zweden viert derde verjaardag

  Dochtertje van kroonprinses Victoria speelt in de sneeuw

  Foto’s: Estelle van Zweden viert derde verjaardag

  Prinses Estelle van Zweden is maandag drie jaar geworden. Het Zweedse koningshuis plaatste 's morgens wat schattige foto's van het prinsesje op de officiële website.


  Op de foto's is te zien hoe de dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel aan het spelen is in de sneeuw. Ze gooit bijna een sneeuwbal naar de fotograaf en staat op een ander kiekje op ski's. De prinses lacht vrolijk op de plaatjes, die zijn genomen in de tuin van het Hagapaleis, waar ze met haar ouders woont.

  Wie een felicitatie wil sturen aan het meisje, kan een bericht plaatsen op de Facebookpagina van het koningshuis, valt te lezen in een mededeling op de site.

  23 februari 2015 - 10:15