×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Deense Royals vieren verjaardag prinses Christina

  Een concert voor de jarige prinses

  Foto’s: Deense Royals vieren verjaardag prinses Christina

  De Zweedse prinses Christina is zaterdag jarig. Christina Magnuson, zoals ze zich het liefst laat noemen, is 76 jaar geworden. Christina viert haar verjaardag mogelijk in Denemarken. Ze is namelijk op bezoek bij koningin Margrethe.

  Op Instagram plaatste het Deense hof een foto van de vakantievierende royals. Ook prinses Benedikte van Denemarken, de zus van Margrethe, was op Graasten Slot aanwezig.

  Christina is de jongste zuster van de Zweedse koning Carl Gustaf. Vorig jaar maakte ze vlak voor haar 75e verjaardag bekend al haar officiële functies neer te leggen.

  3 augustus 2019 - 14:57