×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s – Carl Philip en Sofia krijgen kerstbomen

  Koningssparren afgeleverd op Koninklijk Paleis

  Foto’s – Carl Philip en Sofia krijgen kerstbomen

  Traditiegetrouw krijgt de Zweedse koninklijke familie kerstbomen van studenten van de Landbouwuniversiteit. Woensdag namen prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia de bomen in ontvangst.


  Carl Philip en de zwangere Sofia kregen meerdere bomen, die een plekje krijgen in het koninklijk paleis. Sinds de jaren zestig brengen studenten van de Landbouwuniversiteit kerstbomen naar het paleis. Die traditie leverde de Nordmannen de bijnaam Koningsspar op.

  16 december 2015 - 15:17