×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto: Prinses Estelle gaat naar groep 1

  Zweedse prinses begint schoolcarrière

  Foto: Prinses Estelle gaat naar groep 1

  De Zweedse prinses Estelle wacht maandag ongetwijfeld een spannende dag. De 7-jarige dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel gaat namelijk naar de eerste klas van de basisschool.

  “Tijd om te gaan!”, schrijft het Zweedse koninklijk huis op Instagram. “Vandaag gaan veel kinderen terug naar de schoolbanken – onder wie ook prinses Estelle, die start in groep één.”

  Heel erg onder de indruk lijkt de prinses toch ook weer niet: ze staat met een brede lach op de foto.

  Prinses Estelle is tweede in lijn voor de Zweedse troonopvolging, na haar moeder. Estelle heeft ook broertje van 3, Oscar.

  20 augustus 2019 - 13:48