×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Familiefoto prinses Leonore hit op Facebook

  Dochter prinses Madeleine op 8 juni gedoopt

  Familiefoto prinses Leonore hit op Facebook

  De eerste openbare familiefoto waarop prinses Leonore met haar moeder prinses Madeleine van Zweden en vader Chris O'Neill staat, is een hit op Facebook.


  Prinses Madeleine plaatste de foto dinsdag op haar Facebookpagina. Een dag erna stond de teller van het aantal likes voor het koninklijke familieportret al over de 150.000. Meer dan 3000 mensen reageerden ook op de foto.

  Later voegde prinses Madeleine informatie toe over de aankomende reis vanuit woonplaats New York naar Zweden voor de doop van Leonore. Deze vindt plaats op 8 juni in de kapel van de koninklijke residentie Drottningholm.

  21 mei 2014 - 13:57