×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Estse president ontvangen door Noors koningshuis

  Toomas Hendrik Ilves op staatsbezoek in Noorwegen

  Estse president ontvangen door Noors koningshuis

  Het Noorse koningshuis krijgt dinsdag bezoek van de president van Estland, Toomas Hendrik Ilves. De president werd 's ochtends ontvangen door koning Harald en zijn vrouw koningin Sonja.


  Ook kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit waren bij het ontvangst in het koninklijk paleis in Oslo aanwezig. Toomas Hendrik Ilves brengt voor één dag een bezoek aan het Scandinavische land. Op de website van het Koninklijk Huis staat dat prinses Astrid, de zus van koning Harald, ook bij het bezoek aanwezig zal zijn.

  2 september 2014 - 12:04