×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Estelle toont zich al zelfstandig

  Zweeds prinsesje opent sprookjespad

  Estelle toont zich al zelfstandig

  De Zweedse prinses Estelle heeft zaterdag haar eerste officiële handeling verricht. Bij de Tåkern Naturrum, een belangrijk vogelmeer, opende de 2-jarige peuter een sprookjespad en toonde zich daarbij al heel zelfstandig. Ze ging haar ouders kroonprinses Victoria en prins Daniel parmantig voor bij de bezichtiging van de 700 meter lange weg, waar ze onder meer belangstelling toonde voor een gekroonde kikker.


  Het was geen toeval dat de kleine Estelle, peetkind van koning Willem-Alexander, was gevraagd om juist hier het sprookjespad te komen openen. Het meer ligt in de provincie Östergötland en Estelle kreeg bij haar geboorte de titel van hertogin van Östergötland.

  Voorafgaand aan de opening bezocht het kroonprinselijk gezin het uit de 12e eeuw daterende kasteel van Linköping, waar een salon is vernoemd naar de peuter, de hertogin Estelle salon.

  18 mei 2014 - 10:38