×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een zwarte dag voor kroonprinses Victoria

  Koninklijke familie geraakt door vliegtuigongeluk

  Een zwarte dag voor kroonprinses Victoria

  De verjaardag van de Zweedse kroonprinses Victoria heeft zondag een zwart randje gekregen. Ook de koninklijke familie schrok van het nieuws over het ongeluk met een sportvliegtuigje bij Umeå, dat negen levens eiste.

  “Mijn familie en ik leven mee met de gezinnen en familieleden van de slachtoffers”, liet koning Carl Gustaf weten in een verklaring. De Zweedse koning bracht ook zijn condoleances over.

  Bij het ongeval met het sportvliegtuigje zijn alle negen inzittenden zondag om het leven gekomen. Het toestel zou problemen gehad hebben bij het opstijgen, waarna het neerstortte in een rivier.

  Kroonprinses Victoria vierde zondag haar 42e verjaardag. Traditiegetrouw waren er saluutschoten, werd het publiek begroet bij Slot Solliden en was er een verjaardagsconcert.

  15 juli 2019 - 10:51