×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een cadeau van de jarige prins Oscar

  Een getuige blik

  Een cadeau van de jarige prins Oscar

  Volgers van het Zweedse koningshuis op sociale media zijn zaterdag getrakteerd op een nieuwe foto van prins Oscar, de zoon van kroonprinses Victoria en prins Daniel. Hij viert zijn derde verjaardag en dat was voor het Zweedse hof reden genoeg om met nieuw beeld van het jongetje op de proppen te komen. Het gaat om een zwart-witfoto, gemaakt door Sara Friberg, waarop Oscar guitig het beeld uitkijkt.

  Oscar kwam vorige week nog in het nieuws toen hij met zijn familie bij de WK skiën in het Zweedse Åre was. De wedstrijden waren niet hem besteed. Hij had meer plezier in het sneeuwschuiven, tot groot vermaak van de media.

  Het nieuwe beeld wordt ook enthousiast ontvangen. De foto is al duizenden keren geliket en het regent felicitaties en hartjes in de reacties.

  Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

  2 maart 2019 - 14:29