×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Echtgenoot Prinses Madeleine: ‘Wat, ben je alweer zwanger?’

  Alle drie de kinderen prinses Madeleine niet gepland

  Echtgenoot Prinses Madeleine: ‘Wat, ben je alweer zwanger?’

  Alle drie de zwangerschappen van prinses Madeleine kwamen als verrassing. De Zweedse prinses kwam er bij Leonore, Nicolas en Adrienne pas laat achter dat ze in verwachting was, onthulde Madeleine in het Zweedse tijdschrift Mama.

  Toen Madeleine en haar echtgenoot Chris al twee kinderen hadden, besloot de prinses hem een puppy te geven voor zijn verjaardag. “Hij kreeg een hondenknuffel met daarbij een kaart waarop stond: gefeliciteerd met het nieuwe familielid. Chris trok wit weg en zijn mond viel open: wat, ben je alweer zwanger?” Madeleine stelde hem gerust en vertelde hem dat hij een hond zou krijgen, om er twee weken later achter te komen dat ze in verwachting was van Adrienne. De komst van de nieuwe puppy werd dan ook uitgesteld.

  Ook de geboorte van zoon Nicolas is een bijzonder verhaal. Madeleine was namelijk bang dat hij zou worden geboren tijdens de bruiloft van haar broer Carl Philip en Sofia. “Ik zat in de kerk en bleef maar denken: mijn vliezen moeten niet breken. Wat moet ik doen als mijn vliezen wel breken? Zal ik gewoon blijven zitten?” De zorgen van de prinses bleken onterecht, een dag na het huwelijk werd Nicolas gewoon in het ziekenhuis geboren.

  Madeleine en haar Brits-Amerikaanse echtgenoot verblijven sinds kort weer in Zweden. De twee verhuisden vorig jaar augustus samen met hun kinderen prinses Leonore (5), prins Nicolas (4) en prinses Adrienne (1) naar Miami. Daarvoor woonden ze ook in Londen.

  13 september 2019 - 14:11