×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Drukke laatste dag Carl Philip in Hong Kong

  Drukke laatste dag Carl Philip in Hong Kong

  Prins Carl Philip heeft zijn driedaagse bezoek aan Hong Kong afgesloten. Op de laatste dag bezocht de Zweedse Royal het Hong Kong Science and Technology Park.


  Voorafgaand aan het bezoek had Carl Philip een ontmoeting met regeringsleider Carrie Lam. Die vertelde over zijn ambitie om van Hong Kong een bruisende ontmoetingsplaats te maken voor culturele en creatieve bedrijven.

  Het Hong Kong Science and Technology Park is een goed voorbeeld van de ambitieuze plannen van Lam. In de campus zijn zeshonderd bedrijven gehuisvest. De prins nam een kijkje bij een bedrijf dat nauw samenwerkt met het Karolinska Instituut.

  In de middag liet de Zweedse prins zich nog even zien bij de Business & Design Week om daar het Zweedse paviljoen te openen. Ook bezocht hij de opening van een fototentoonstelling van Johan Bävman. Die portretteerde Zweedse vaders.

  Carl Philip sloot zijn bezoek aan Hong Kong af met deelname aan een seminar over design en creativiteit.

  8 december 2017 - 11:05