×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Drukke laatste dag Carl Philip in Hong Kong

  Drukke laatste dag Carl Philip in Hong Kong

  Prins Carl Philip heeft zijn driedaagse bezoek aan Hong Kong afgesloten. Op de laatste dag bezocht de Zweedse Royal het Hong Kong Science and Technology Park.


  Voorafgaand aan het bezoek had Carl Philip een ontmoeting met regeringsleider Carrie Lam. Die vertelde over zijn ambitie om van Hong Kong een bruisende ontmoetingsplaats te maken voor culturele en creatieve bedrijven.

  Het Hong Kong Science and Technology Park is een goed voorbeeld van de ambitieuze plannen van Lam. In de campus zijn zeshonderd bedrijven gehuisvest. De prins nam een kijkje bij een bedrijf dat nauw samenwerkt met het Karolinska Instituut.

  In de middag liet de Zweedse prins zich nog even zien bij de Business & Design Week om daar het Zweedse paviljoen te openen. Ook bezocht hij de opening van een fototentoonstelling van Johan Bävman. Die portretteerde Zweedse vaders.

  Carl Philip sloot zijn bezoek aan Hong Kong af met deelname aan een seminar over design en creativiteit.

  8 december 2017 - 11:05