56c441c8af5c0845c959a05720215980 1 3

Deze verwachtingen heeft sjamaan Durek Verrett van huwelijk met prinses Märtha Louise

In januari werd bekend prinses Märtha Louise ten huwelijk was gevraagd door haar vriend Durek Verrett. De relatie zorgde voor nogal wat ophef, maar al snel bleek dat niets of niemand het verliefde koppel kon weerhouden. Durek noemt zijn vriendin “zijn zielsverwant”.

“We denken dat een huwelijk ons ​​nog dichter bij elkaar zal brengen”, vertelde Durek aan het Duitse blad GALA. “Ik ben heel blij dat ze van mij houdt zoals ik van haar.” Durek denkt dat het voorbestemd was dat hij Märtha Louise heeft ontmoet. “Mijn moeder zei toen ik klein was al dat ik zou trouwen met een prinses uit Noorwegen.”

Inmiddels zijn de twee al meer dan een jaar officieel samen. De opschudding ontstond vooral omdat de twee samen op tournee gingen en die ‘De prinses en de sjamaan’ noemden. Märtha Louise sprak vervolgens met haar familie en maakt sindsdien een duidelijkere scheiding tussen haar activiteiten namens het koningshuis en haar eigen werkzaamheden op het meer spirituele vlak. Bij haar eigen werk gebruikt ze haar titel niet meer. De dochter van koning Harald en koningin Sonja was tot 2016 getrouwd met Ari Behn, de vader van haar drie dochters. Hij maakte in 2019 op eerste kerstdag een einde aan zijn leven.

LEES OOK:

Harry introduceert nieuwe podcastserie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.