×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deense koninklijke tweeling viert verjaardag

  Deense koninklijke tweeling viert verjaardag

  Josephine en Vincent, de tweeling van de Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary, vieren vandaag hun zevende verjaardag.


  De kinderen vieren dit jaar voor het eerst hun verjaardag met klasgenootjes. In augustus 2017 gingen ze voor het eerst naar school. Er worden op de Tranegård-school in Hellerup twee feestjes gevierd, want de broer en zus zitten in verschillende klassen. Later dit jaar is er nog twee keer 'koninklijk' feest op de school, als hun oudere zus Isabelle en oudere broer Christian jarig zijn.

  De tweeling heeft een spannend jaar in het vooruitzicht. Op 26 mei is het groot feest in het paleis, als hun vader, kroonprins Frederik, vijftig kaarsjes uitblaast. En in augustus brengt het kroonprinselijk paar een bezoek aan de eilandengroep Faeröer. Ook hun vier kinderen gaan mee op reis met het koninklijk schip Dannebrog.

  8 januari 2018 - 13:39