×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deense koninklijke familie naar galaconcert

  Prins-gemaal Henrik viert 80e verjaardag

  Deense koninklijke familie naar galaconcert

  Koningin Margrethe en prins-gemaal Henrik wonen zondagavond met de rest van de Deense koninklijke familie een galavoorstelling bij in het Concertgebouw in Kopenhagen. Dit is ter ere van de tachtigste verjaardag van prins Henrik. Dit maakte het Deense koningshuis vrijdag bekend.


  De voorstelling bevat entertainment en muzikale optredens van zangeres Medina, de Deense pop- en rockband The William Blakes, zanger Claus Hempler, acteur en komiek Andreas Bo en pianist Bent Fabricius-Bjerre. De publieke omroep DR1 zendt een live-registratie uit van de concertavond.

  De echtgenoot van de Deense koningin viert zijn tachtigste verjaardag op 11 juni. Ter gelegenheid van de grote dag zijn er verschillende evenementen georganiseerd, waaronder dus de galavoorstelling in het Koncerthuset.

  Afgelopen woensdag werd in het bijzijn van de Deense royals een tentoonstelling over het leven van prins Henrik geopend.

  30 mei 2014 - 13:44