×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deens kroonprinselijk paar op Wimbledon

  Frederik en Mary op tribune bij tenniswedstrijd

  Deens kroonprinselijk paar op Wimbledon

  De Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw kroonprinses Mary zijn donderdag in Londen. Het kroonprinselijk paar is op Wimbledon om de tenniswedstrijd tussen de Spanjaard Rafael Nadal en de Tsjech Lukas Rosol bij te wonen.


  Nadal en Rosol nemen het tegen elkaar op in de tweede ronde van het grastoernooi. Twee jaar geleden stonden de heren ook al in de tweede ronde tegenover elkaar op Wimbledon. Rosol wist Nadal toen te verslaan.

  Naast Frederik en Mary zaten onder anderen ook Pippa en James Middleton, de zus en broer van de hertogin van Cambridge.

  26 juni 2014 - 16:11